m1959.se | Wear Your Attitude!

Upp till 6XL

www.m1959.se/67-skol-foreningstrojor

www.teamprint.se/shop

Integritetspolicy enligt GDPR

När du skapar ett konto eller gör ett köp så samlas personlig information för att säkerställa våran relation så att ditt köp blir korrekt och tillfredsställande.

Din personliga information som sparas med hög säkerhet i vårt system är endast den information du tillför och en ipadress som loggas av ren säkerhet för att undvika att någon missbrukar systemet.

Du kan närsomhelst avsluta ditt konto genom din inloggning eller att kontakta oss via telefon, kundtjänst eller mail som finns på vår hemsida. Dina kontouppgifter styr du helt och hållet själv genom att uppdatera dessa med din inloggning på vår hemsida. Har du problem med att ändra din information så kan du kontakta oss via vår hemsida och kundtjänst. Vi sparar din kundinformation så länge som vår relation till dig som kund finns kvar. När du inte längre vill vara kund hos oss så raderas din information som är knuten till vår hemsida. Vi raderar vid behov löpande gammal information som inte längre enligt lag måste sparas.

Vissa betalningsuppgifter är tvungna enligt bokföringslagen sparas i minst 7 år.

Vi har inget intresse av att ha äldre information i vårt system och vi lämnar aldrig ut uppgifter till tredje part utan ditt godkännande om inte myndigheter och svensk lag föreskriver utlämnande.

Vi skickar inte heller ut mail eller övrig störande information till våra kunder om inte detta är helt nödvändigt för vår relation utan ditt godkännande.


HemHemVarukorg  

(Tom)

Bästsäljare

  • Sverigetröja 8
  • Sverigetröja 13
Sverigetröja 8
Sverigetröja 8
Sverigetröja 13
Sverigetröja 13
T-Shirt - "Silver Star Choppers"
T-Shirt - "Silver Star Chopper" motiv
Sverigetröja 9
Sverigetröja 9
Sverigetröja 1
Sverigetröja 1

Alla bästsäljare

Taggar

Sverigetröja

Upp till 6XL

www.m1959.se/67-skol-foreningstrojor

www.teamprint.se/shop